Informirajte se o javnom natječaju za grant sredstva FMRPO-a u Code Hub-u Mostar

Informirajte se o javnom natječaju za grant sredstva FMRPO-a u Code Hub-u Mostar

23.04.2018.   Code Hub Mostar

Code On Meetup Vol. 2, na kojem će se predstaviti javni natječaj za grant sredstva FMRPO-a, održat će se u petak, 27.4.2018. godine u 11h.

Da ozbiljno korača ka svom cilju pretvaranja Code Hub-a Mostar u idealno mjesto za rad i razmjenu informaciju, INTERA Tehnološki Park dokazuje organizacijom novog Code On Meetup-a na kojem će se predstaviti Javni natječaj za odabir korisnika grant sredstava u 2018. godini koji je krajem prošlog tjedna objavilo Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.

Code On Meetup Vol. 2 će se održati u novootvorenom coworking prostoru Code Hub Mostar u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb u petak, 27.4.2018. godine u 11h. Predstavnici ministarstva će svim zainteresiranima predstaviti mogućnosti i uvjete natječaja u 8 različitih kategorija:

-       Unapređenje poduzetničkih zona

-       Poticaji inovatorima

-       Unapređenje institucijske poduzetničke infrastrukture

-       Poticaji udruženjima, komorama i obrazovnim institucijama

-       Poticaji opstanku starih i tradicionalnih zanata

-       Poticaji razvoju vezanih i posebnih obrta

-       Poticaji novoosnovanim subjektima MSP-a

-       Jačanje konkurentnosti MSP-a

Predstavljanje ovog poziva INTERA Tehnološki Park organizira već četvrtu godinu zaredom čime još jednom potvrđuje izvrsnu suradnju s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta omogućavajući korisnicima Code Hub-a Mostar, ali i svim zainteresiranim pristup informacijama koje značajno mogu doprinijeti unapređenju njihova poslovanja.

Svi zainteresirani mogu potvrditi svoje sudjelovanje popunjavajući kratki prijavni obrazac na linku, a za više informacije se obratiti na mostar@code-hub.eu.

Podijeli članak: