Kreativna budućnost Zadra

Kreativna budućnost Zadra

05.06.2019.   Code Hub Zadar

Radionicu “Kreativna budućnost Zadra” organiziraju Ustanova INOVAcija i Machina Game Dev Academy u sklopu „RI2integrate“ projekta, financiranog iz Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014.-2020. 

Cilj ove radionice je okupiti poduzetnike iz Zadarske županije iz kreativnih i IT sektora te im prezentirati mogućnosti suradnje s javnim institucijama kao što su tjela javne uprave, razvojne agencije ili sveučilišta u svrhu diretknog jačanja poslovanja. Fondovi i poticaji diretkno dostupni poduzetnicima predstavljaju samo jedan dio svih poslovnih mogućnosti koje su dostupne kroz spektar EU fondova i projekata. Veliki dio sredstava ostaje dostupno isključivo tijelima javne uprave i ostalim javnim institucijama kojima su savjeti i prijedlozi poduzetnika ključni kako bi se sredstava čim efikasnije iskorsitila i pomogla u rješavanju najvećih prepreki razvoju poslovanja.


Nakom utvrđivanja postojećih mogućnosti suradnje s javnim sektorom, slijedi otvoreni dijalog svih prisutnih u svrhu skupljanja prijedloga koji će se direktno proslijediti javnim parnterima s područja Zadra kako bi se osmislili ili unaprijedili novi programi i projekti.

Podijeli članak: