Mostar dobiva prvi coworking prostor

Mostar dobiva prvi coworking prostor

07.02.2018.   Code Hub Mostar

INTERA Tehnološki Park otvara prvi coworking prostor u središtu Mostara koji će se nalaziti u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. CODE Hub Mostar jedan je od četiri coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Berlin, London, Dublin, New York... Popis svjetskih metropola u kojima postoji i po nekoliko desetaka coworking prostora uistinu je dugačak. U tim prostorima, mladi i oni malo stariji, studenti i diplomanti, freelanceri i zaposlenici velikih korporacija, startup timovi i iskusni poduzetnici pronalaze svoje idealno mjesto za postizanje vlastitih ciljeva. Ugodna atmosfera, suvremeno opremljen prostor, mnoštvo kontakata i pristup mentorskoj mreži – sve to daje dodatnu vrijednost coworking prostoru. Da takvi prostori nisu nužno rezervirani za svjetske metropole, uskoro će se moći uvjeriti građani Mostara, ali i svi oni koji u jednom trenutku budu iz različitih razloga prolazili kroz grad na Neretvi.

Naime, početkom ožujka, INTERA Tehnološki Park otvara prvi coworking prostor u središtu Mostara koji će se nalaziti u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. Code Hub Mostar jedan je od četiri coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

To je prostor koji će se prostirati na više od 120 m2 površine, a korisnicima će osim osnovnih uvjeta za rad pružati i mogućnost korištenja sale za sastanke, kuhinje i kutka za opuštanje. Dodatnu vrijednost prostoru će dati i networking događaji, savjeti stručnjaka s kojima INTERA TP surađuje dugi niz godina, ali i međudobna suradnja korisnika koja u konačnici rezultira osjećajem pripadanja zajednici. I dok se paketi ovakvih usluga u svjetskim coworking prostorima naplaćuju i do 500 EUR mjesečno, u Code Hub-u će biti besplatni sve do kraja 2019. godine.

Namijenjen timovima s poslovnim idejama, startupima, IT poduzećima i stručnjacima, ali i pojedincima, studentima, freelancerima, digitalnim nomadima i turistima, Code Hub Mostar će svoja vrata otvoriti početkom ožujka uvrštavajući Mostar na svjetsku mapu coworking prostora. Kvaliteta, znanje, iskustvo, koje tim INTERA TP-a posjeduje, učinit će ovaj prostor idealnim za sve one kojima su u potrazi za kutkom u kojem mogu ostvariti svoje ciljeve i snove.

Podijeli članak: