Nauči prepoznati znakove profesionalnog sagorijevanja na novom meetup-u u Code Hub-u Mostar

Nauči prepoznati znakove profesionalnog sagorijevanja na novom meetup-u u Code Hub-u Mostar

11.01.2021.   Code Hub Mostar

U srijedu, 20.1.2021. godine s početkom u 18:00h u Code Hub-u Mostar održat će se Code On Meetup Vol. 20: Burnout.

Moderan način života pred pojedince, poglavito mlade osobe, stavlja niz zahtjeva koji se odnose na poslovni, osobni, obiteljski i društveni aspekt života. Sustići te zahtjeve, truditi se ostvariti ciljeve te, usporedo sa svim tim, zadovoljiti vlastite potrebe i očekivanja okoline, izazov je koji se sve češće čini nedostižnim. Gradeći profesionalnu karijeru pojedinci nerijetko po strani ostavljaju brigu o sebi zaboravljajući sitnice koje ih čine opuštenima i sretnima dovodeći se, na taj način, do burnout-a ili sagorijevanja.

Mentalni sklop, osobnost i životna iskustva određuju podložnost ovom sindromu, a upravo je on tema sljedećeg susreta u Code Hub-u Mostar. Code On Meetup Vol. 20: Burnout održat će se u srijedu, 20.1.2021. godine u 18h, a na njemu će sudionici moći poslušati Marjanu Tomaš, EMDR i KBT edukanticu psihoterapije u superviziji koja trenutno radi i kao HR employee relations and talent development specialist u poduzeću NSoft. Kroz ovo druženje ona će sve prisutne upoznati s prvim znakovima i nastajanjem, ali i načinima sprječavanja sagorijevanja.

INTERA Tehnološki Park podsjeća da je broj sudionika ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama pa sve zainteresirane poziva da se već danas prijave na linku na novo besplatno izdanje Code On Meetup-a koje organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Podijeli članak: