Otvorene prijave za Code On Meetup Vol. 6: How to be creative online

08.11.2018.   Code Hub Mostar

U četvrtak, 15.11.2018. godine s početkom u 19h u Code Hub-u Mostar održat će se Code On Meetup Vol. 6: How to be creative online.

Za točno sedam dana, u četvrtak, 15.11.2018. godine u 19h, svi oni koji večer odluče provesti u Code Hub-u Mostar na Code On Meetup-u Vol. 6: How to be creative online imat će priliku čuti inspirativne priče dama koje se već godinama bave upravo onime što vole. U tome im uvelike pomažu društvene mreže, kanal promocije i prodaje koji im je zajamčio uspjeh na željenom tržištu.

O svom početku, poduzetničkom putu i uspjehu kroz opušten razgovor s moderatoricom Belmom Baralija pričat će Jelena Rozić, mostarska spisateljica i kolumnistica, Jasmina Ćušić, vlasnica poduzeća koje se bavi uzgojem eko voća i povrća, Lucija Kontić, blogerica i dizajnerica Instagram filtera, te Nikolina Babičić, voditeljica prodajnog odjela mađarskog poduzeća Intellyo. Iako posluju u naizgled posve nespojivim područjima, sve one su svoj poslovni put izgradile uz pomoć društvenih mreža i online kanala prodaje i promocije. Kako stvoriti brand i izdvojiti se od drugih u moru konkurencije, kako zadržati strast i baviti se onime što volite te kako iskoristiti društvene mreže za razvoj vlastitih ideja – sve ove savjete govornice šestog Code On Meetup-a će nesebično podijeliti s prisutnima odgovarajući na njihova i pitanja moderatorice.

Osigurati mjesto na ovom besplatnom događaju, koji organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s agencijom Promotion kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020, vrlo je lako. Dovoljno je da se svi zainteresirani prijave na linku i dođu u četvrtak u Code Hub Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb.

Podijeli članak: