Zavirite u tri inovativna pristupa budućnosti Web-a u Code Hub-u Mostar

Zavirite u tri inovativna pristupa budućnosti Web-a u Code Hub-u Mostar

05.02.2020.   Code Hub Mostar

U srijedu, 19.2.2020. godine s početkom u 18h u Code Hub-u Mostar održat će se Code On Meetup Vol. 13: The Future of Web Development.

U vremenu u kojemu se svakodnevno može čuti o benefitima, ali i izazovima IT sektora na lokalnoj i globalnoj razini, INTERA Tehnološki Park trudi se kroz različite aktivnosti i suradnjom s različitim relevantnim partnerima približiti ovaj svijet svim svojim korisnicima. Otvorivši Code Hub Mostar, INTERA TP je stvorio mjesto idealno za susrete koji služe kao izvrstan temelj za razmjenu iskustava i jačanje vještina vezanih upravo uz ovaj brzorastući sektor. Nizom obuka i meetup-a u proteklom periodu polaznicima i korisnicima se to i omogućilo.

Nastavljajući koračati istim stazama, INTERA Tehnološki Park, u suradnji s poduzećem NSoft, priprema novi meetup koji će okupiti IT entuzijaste, pogotovo one koji svoju karijeru grade ili žele graditi u svijetu web development-a. Code On Meetup Vol. 14 nosit će naziv The Future of Web Development, a svim prisutnima će pružiti uvid u Web koji stalno napreduje izazivajući dodatni napredak i tehnologija na kojima je sagrađen. Ovaj meetup, koji će se održati u Code Hub-u Mostar u srijedu, 19.2.2020. godine s početkom u 18h, poslužit će kao prozor u svijet inovativnih pristupa budućnosti Web-a zahvaljujući specifičnim temama koje će obraditi IT stručnjaci iz jednog od najuspješnijih regionalnih poduzeća. Meetup će otvoriti Ahmet Macić govoreći o temi WebAssembly, dok će Jadranko Dragoje svoje vrijeme posvetiti temi Serverless JavaScript. Jedina dama večeri, Lana Pandžić, posvetit će se obradi teme Vue.js 3.0 zaokružujući na taj način priču svojih kolega.

Svi zainteresirani za ovu temu svoje sudjelovanje mogu potvrditi na linku, a nakon toga je dovoljno samo doći u prizemlje zgrade Ledara na adresu Kardinala Stepinca bb gdje se nalazi Code Hub Mostar.

Podijeli članak: