Code Movie Night

Code Movie Night

20.11.2020.   19h   Code Hub Mostar

Mostar Summer Youth Program i Code Hub Mostar ponovno najavljuju novi niz filmskih večeri.

Sa željom da svojim korisnicima pruži priliku za provođenje nekoliko opuštajućih večeri u prostoru, Code Hub Mostar je još na proljeće imao namjeru ugostiti niz filmskih večeri. Kao i gotovo svi ostali događaji u okolini, i one su odgođene u skladu s epidemiološkom situacijom.

Ipak, nekoliko mjeseci poslije, planovi će se realizirati tijekom četiri petka u studenom. Kroz ponovnu suradnju s Mostar Summer Youth Programom, Code Hub Mostar organizirat će projekcije filmova iz kinematografije Latinske Amerike. Prikazivanje četiri različita filma iz četiri različite države doprinijet će upoznavanju novih kultura, ljudi i izazova s kojima se oni susreću. Filmovi će se prikazivati svakog petka od 13.11. do 4.12.2020. godine s početkom u 19h, a nakon projekcije uslijedit će i zajednički razgovor, razmjena dojmova i druženje.

Sudjelovanje na svim projekcijama je, kao i uvijek, besplatno, a dobrodošli su svi oni koji su zainteresirani za nešto drugačiju kinematografiju. Uzimajući u obzir epidemiološke mjere, broj sudionika je ograničen na 15 osoba pa sve zainteresirane pozivamo da svoje mjesto osiguraju registracijom na linku. Ne zaboravite biti odgovorni i ponijeti zaštitne maske. Vidimo se!

Podijeli članak:

Događanja

Fuckup Nights Mostar Vol. 7
Fuckup Nights Mostar Vol. 7

10.02.2021. | Zoom platforma

Code On Meetup Vol. 21: Ljubav i tako to
Code On Meetup Vol. 21: Ljubav i tako to

24.02.2021. | Code Hub Mostar

UI/UX Design Course
UI/UX Design Course

01.04.2021. | Code Hub Mostar