Coding Contest

16.11.2018.   15h   Code Hub Mostar

U petak, 16.11.2018. godine tijekom četiri sata mladi ljudi će imati priliku testirati svoje vještine programiranja te iz Code Hub-a Mostar odmjeriti snage sa svojim kolegama na svjetskoj razini.

Studenti ste informacijskih tehnologija, strastveni programeri ili zaposlenici nekog od lokalnih IT poduzeća? Želite odmjeriti snage sa svojim kolegama iz cijelog svijeta? Ako ste na prethodna pitanja pozitivno odgovorili, Coding Contest je idealno natjecanje za vas!

Globalno natjecanje u kodiranju već se 28 puta u proteklih 11 godina istovremeno organiziralo u više od 60 gradova svijeta, a u petak, 16.11.2018. godine s početkom u 15h održat će se i u Mostaru, i to u Code Hub-u Mostar u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka.

Format natjecanja je već godinama poznat – svi natjecatelji imaju zadatak riješiti što više razina zadane igre u što kraćem vremenskom roku. Igru, koja će biti predstavljena tek na početku događaja, kreirali su stručnjaci iz Catalysts-a, austrijske organizacije koja stoji iza cijelog natjecanja. Cijelo vrijeme trajanja događaja, svi će sudionici imati priliku izravno komunicirati s mentorima iz organizacijskog tima putem online komunikacijskih kanala dobivajući tako odgovore na svoja pitanja. Nakon proteka četiri sata, napravit će se presjek i odrediti svjetski pobjednik, ali posebno priznanje će dobiti i pobjednici svake lokacije pojedinačno. Za lokalne pobjednike INTERA Tehnološki Park, u suradnji sa sponzorima ITAcademy i ZK-Office, je osigurao i nagrade, a organizatori će dodijeliti certifikate i medalje najboljima.

Kakvi su zadaci bili pred natjecateljima prošli put, možete provjeriti ovdje. Ako ste se uvjerili da je ovo natjecanje za vas, dovoljno je još da se prijavite pojedinačno ili u timu od tri osobe na linku. Nakon registracije, sve što trebate uraditi je upisati datum i termin u svoj kalendar te tada doći u Code Hub Mostar i ponijeti vlastiti laptop i pozitivnu energiju.

Podijeli članak:

Događanja

Code On Meetup Vol. 7: Holiday Edition
Code On Meetup Vol. 7: Holiday Edition

20.12.2018. | Code Hub Mostar

Code Movie Night Vol. 2: Love the Coopers
Code Movie Night Vol. 2: Love the Coopers

20.12.2018. | Code Hub Mostar