Učinkovita komunikacija za IT-jevce

18.05.2018.   10:00 - 14:00   Studentski kampus, prizemlje Studenstkog doma

U petak, 18.5.2018. godine u 10:00 sati u prostorijama Studentskog centra na Novom kampusu (prizemlje), prostoru budućeg Code Huba Zadar, a u sklopu projekta CODE, organizira se edukacijska radionica na temu: "Učinkovita komunikacija za IT-jevce".

Prvi izazov s kojim se susreću IT-jevci je potreba za komunikacijom sa svojim timom i direktan kontakt s klijentima. Drugi izazov jesu uobičajeni programi za razvoj komunikacijskih vještina koji su preopćeniti, ne podržavaju specifične potrebe i ne uzimaju u obzir realnost IT i softverskih projekata.

Ova besplatna edukacija je namjenjena svim zainteresiranima kojima su potrebne dodatne komunikacijske vještine te sposobnosti razumijevanja potreba druge strane u verbalnoj ili neverbalnoj komunikaciji.

Edukaciju će voditi Mirna Šmidt i Miljenka Plazonić Bogdan, a kombinirat će prezentaciju, demonstraciju i vježbe, asocijativne elemente, individualni i grupni rad, samoprocjenu i refleksiju. Edukacija nudi vježbe i studije slučajeva iz IT prakse u brojnim komunikacijskim kanalima kojima se sudionici služe, a pomoći će i u razvijanju sposobnosti i vještina prijenosa jasne i adekvatne poruke u raznim komunikacijskim okruženjima (razgovor, sastanak, elektronska pošta, chat i drugo). Radionica kombinira prezentaciju, demonstraciju i vježbe, asocijativne elemente, individualni i grupni rad, samoprocjenu i refleksiju. Nudi vježbe i studije slučajeva iz IT prakse u brojnim komunikacijskim kanalima kojima se sudionici služe.

Teme radionice:

✓ Komunikacijski proces

✓ Glavne prepreke u komunikaciji

✓ Osobni stil slušanja

✓ Razumijevanje aktivnog slušanja

✓ Ključevi za efikasno verbalno i neverbalno komuniciranje

Prijave na: Entrio

Podijeli članak:

Događanja