Youth Media Hub: Razumjeti algoritme

Youth Media Hub: Razumjeti algoritme

04.08.2020.   18:30h   Relax Outdoor Centar

INTERA Tehnološki Park, u partnerstvu s organizacijom Nova Iskra iz Beograda, pokreće novi program Youth Media Hub s ciljem razvoja medijske i digitalne pismenosti mladih u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost”. Pozivamo mlade između 16 i 22 godine iz Srbije i Bosne i Hercegovine da se uključe!

U utorak, 4.8.2020. godine u Relax Outdoor Centru uz rijeku Bunu održat će se obuka Razumjeti algoritme. Obuka je namijenjena mladima od 16 do 22 godine starosti s ciljem jačanja njihove medijske i digitalne pismenosti. Ovo je treća u nizu od 6 obuka koje se organiziraju kroz projekt Youth Media Hub. Detalje o ostalim obukama moguće je pronaći ovdje.

INTERA Tehnološki Park će poduzeti sve neophodne korake za nesmetano i sigurno izvođenje obuka. Sudjelovanje u programu je besplatno, a INTERA Tehnološki Park osigurat će prijevoz iz centra grada do mjesta održavanja obuka za sve sudionike i sudionice.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku.

Youth Media Hub je partnerski projekt kreativnog haba Nova Iskra iz Beograda i organizacije INTERA Tehnološkog Parka iz Mostara.

Projekt se realizira u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Srbiji i između njih” koji provode UNDP, UNICEF i UNESCO, a financira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Podijeli članak:

Događanja

Freelancing & Coworking Conference
Freelancing & Coworking Conference

24.09.2020. | INTERA TP/Zoom platforma

Digital Marketing Fundamentals
Digital Marketing Fundamentals

01.10.2020. | Code Hub Mostar

Code On Meetup Vol. 18: Girls in IT
Code On Meetup Vol. 18: Girls in IT

08.10.2020. | Zoom platforma